[SL, de gemaskerde rapper uit Londen…

SL’s verhaal

Rapper SL, wiens echte naam Harlee Bashir Laguda Milne is, moet zijn gezicht nog aan het publiek laten zien.
Scroll naar beneden om meer over hem te weten te komen in detail.
SL is een Britse rapper van Nigeriaanse afkomst uit Zuid-Londen die vooral bekend is om zijn rapnummers en songwriting.De Britse rapper is van Nigeriaanse afkomst, want zijn ouders zijn allebei Nigeriaans en verhuisden naar Londen. Hij staat bekend om zijn “gecontracteerde” rijstijl, die heeft geleid tot vergelijkingen met Giggs, en om het voortdurend dragen van een bivakmuts.

Het gezicht van de rapper SL: Hoe ziet hij eruit?
Engelse rapper SL laat niet graag zijn gezicht zien in het openbaar vanwege de NO FACE NO CASE beweging. Hoewel de rapper internationale erkenning heeft gekregen voor zijn muziek en rijms, weet niemand hoe hij er nu uitziet.Als je goed kijkt naar de Instagram-foto’s van SL, beweert hij dat hij zijn gezicht meestal verbergt met een masker, dus zelfs van zijn sociale media-accounts en media-interviews weten we niets over zijn echte gezicht.

De echte naam en leeftijd van de rapper SL

De rapper SL, wiens echte naam Harlee Bashir Laguda Milne is, is geboren in Peckham, Londen, Engeland, op 3 september 2001.

Op
het moment van schrijven is SL 20 jaar oud. Hij werd geboren in Nigeria en groeide op in de Verenigde Staten. Hij bracht zijn jeugd echter door in Thornton Heath, Londen.Harlee begon zijn carrière als muzikant, zanger en songwriter in 2017, toen hij nog maar 16 jaar oud was. Zijn eerste single, “Gentleman”, werd uitgebracht toen hij 15 was in 2017 en is een “street anthem” genoemd.SL rapper heeft vriendin: heeft hij een relatie?

de=”” Britse=”” rapper=” sl=”” is=”” momenteel=”” single=”” en=”” heeft=”” geen=”” vriendin,=”” volgens=”” details=”” verstrekt=”” over=”” hem.Hij is ook niet dating=”” anyone,=”” media=”, =”” zijn=” relatie=” status=”” is=”” altijd=”” celibatair=”” geweest tot=”” datum=”” datum=”” datum=”” datum=””.Hij is jong op de drempel van een carrière, dus het is mogelijk om tijd te hebben voor een liefdesleven.<="" p="">

SL rapper’s inkomen

In 2021 zal rapper SL Aka Harlee Bashir Laguda Milne naar verwachting een nettowaarde hebben van 3 miljoen dollar.
De meeste inkomsten van SL komen van zijn Yeezy trainers. Hoewel hij de omvang van zijn bedrijf in de loop der jaren heeft overschat, is het geld dat hij ermee heeft verdiend genoeg geweest om hem rijk te maken.Naast zijn werk in de muziek moet hij nog een andere bron van inkomsten ontwikkelen en leidt hij momenteel een standaard levensstijl.De SL-rapper is een actieve gebruiker op sociale mediaplatforms zoals Instagram.De rapper verrijkt meer dan 365k volgers met slechts 35 posts op het moment van schrijven.Hij post meestal over zijn muziekcarrière op het platform.

Zijn Discografie

  1. Selhurst SE25. – 4 juli
    2020

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *