De razendsnelle opkomst van M HUNCHO bij het boren in het VK

Biografie van M Huncho een gemaskerde rapper die golven maakt

Mujtaba Khan (geboren 17 november 1993), in de volksmond bekend als M Huncho, is een Britse rapper, zanger en liedjesschrijver uit Noordwest-Londen.

Hij nam deel aan een online freestyle sessie van Mad About Bars in 2017 voordat hij in oktober “”Get Out””, zijn debuut EP, uitbracht.

Hij volgde de EP later op met een solotrack met de titel “”Mediocre.”
Hij bracht
vervolgens in 2018 nog een EP uit met de titel “48 Hours”.

Laten we eens kijken naar enkele interessante feiten over de details van M Huncho’s carrière.Mujtaba Khan, een jonge rapper beter bekend als M Huncho, werd geboren op 17 november 1993. Geboren en getogen in Noord-Londen, begon hij op 14-jarige leeftijd muziek te maken en heeft sindsdien
nooit meer omgekeken.

M Huncho is 28 jaar oud. Hij is een Brits staatsburger van gemengde afkomst. Het meest opmerkelijke aan de razendsnelle opkomst van de heer Huncho is het verhaal erachter. Toen hij 16 was, werd hij van school gestuurd en ging hij werken in een callcenter, waar hij klachten van klanten behandelde. heeft nog niet bevestigd wie zijn ouders en broers en zussen zijn.=De stad kent de academische achtergrond van meneer Huncho, maar betrouwbare bronnen melden dat Huncho van school is gestuurd om redenen die bekend zijn.<="" p="">

Persoonlijk leven van

M Huncho

Beter bekend als M Huncho, Mujtaba Khan is een rapper en songwriter uit het Verenigd Koninkrijk. Als jonge twintiger heeft hij een aanzienlijke bekendheid bereikt.

Dit kan deels worden toegeschreven aan het unieke geluid en perspectief dat hij brengt, sterk beïnvloed door zijn Pakistaanse afkomst. M Huncho’s muziek weerspiegelt de realiteit van het leven in de sloppenwijken van Groot-Brittannië, en hij is snel uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde artiesten in de muziekindustrie.De gemaskerde rapper, M Huncho, is waarschijnlijk single, hij heeft geen vriendin of vrouw. Dit geeft aan dat hij niet getrouwd is en geen kinderen heeft.

De carrière van de gemaskerde rapper

M Huncho is een veelzijdige muzikale artiest, songwriter en rapper die sinds begin 2017 onbeperkt muziek uitbrengt.Zijn geluid is sterk geïnspireerd door G-Funk uit de jaren ’90, en zijn doel is om dat geluid terug te brengen naar de voorgrond van de Britse muziek. Zijn eerste project, “”Get Out””, werd uitgebracht in mei 2017 en kreeg positieve recensies van muziekblogs en fans.

Zijn laatste project, “”Huncholini The 1st””, werd uitgebracht in november 2018. M Huncho heeft samengewerkt met andere artiesten zoals D-Block Europe, Nafe Smallz, Yxng Bane, Headie One, Dutchavelli en Unknown T.

Dernièrlijk te zien op Gazo Kmt’s project op de M.A.L sound.

 Als je van boren en mutsen houdt, kun je je hart ophalen met de twee onderstaande collecties:

.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *