Jamie’s verhaal

Table of Contents

Jamie’s biografie

Jamie runt zijn crew ZT’s, de crew werd oorspronkelijk gerund door Modie en heette London Fields, daarna nam zijn neef Leyton het over en maakt Kit zijn second in command, en hij is er erg goed in;

De groep
heette oorspronkelijk
London Fields, toen runde zijn neef Leyton de band, toen nam Jamie het over en maakt Kit zijn tweede man, en hij is erg loyaal aan Jamie. Jamie is ook de vaderfiguur voor zijn twee jongere broers, Stefan en Aaron, en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat zij van de straat blijven en hen in het gareel houden. Hij werkt voor een Ierse drugsleverancier genaamd Lizzie nadat zij zijn Turkse contacten heeft uitgeschakeld, die ook zijn minnares wordt. Wanneer Dushane en Sully terug zijn in Londen, wordt Jamie een rivaal en de belangrijkste antagonist van het Summerhouse team.

Zijn betrokkenheid in het derde seizoen

Jamie leidt het veldteam, Layton is de feitelijke leider voordat en nadat zijn neef Modie naar de gevangenis is gestuurd, Jamie en Kit, die hij tot zijn second-in-command heeft gemaakt;
Jamie en Kit, die hij tot zijn tweede man heeft benoemd en die Jamie zeer trouw is, ontmoeten een Ierse kennis, die momenteel voor de Turkse maffia werkt en die Kit en Jamie verlaten om voor hen te werken.

Jamie gaat naar een juwelierszaak en ontmoet een vrouw die aan de toonbank werkt. Hij vraagt haar uit, maar ze staat erop, Jamie en zij gaan uit, Jamie ontmoet Cam, een bendeleider, hij vraagt haar drugs voor hem te verkopen, maar ze weigert, hij herinnert haar eraan dat hij en zijn bende de Turken hebben vermoord, maar ze trapt er toch niet in. De vader van de juwelier bezoekt hem in het ziekenhuis en zegt tegen Jamie dat hij uit de buurt van zijn dochter moet blijven. Ondertussen wordt Cam ontvoerd en doodgeslagen door Jamie en zijn team. Cam’s eerste stuurman heeft nu de leiding en gaat akkoord om voor Jamie te werken. Jamie en Lizzie ontmoeten elkaar over drugs en verkopen 10 kilo. Later in het seizoen heeft Lizzie een affaire met Jamie achter de rug van haar man om.

Jamie past op zijn twee broers, Steffan en Aaron, hij komt ‘s avonds bij Steffan’s ouders thuis en is erg blij met zijn baan;Hij is erg blij met zijn schoolresultaten, zijn broer Aaron zit ook op de universiteit, Aaron steelt geld van Jamie en Jamie dekt hem. Aaron vertelt Jamie dat hij een meisje van de universiteit heeft ontmoet, Abbie, en zegt dat hij haar gelukkig wil maken. Later geeft Jamie Aaron geld om Abbie een mooie woning te gaan geven en ook Steffan krijgt geld voor zijn goede cijfers.

Terwijl is Dushane teruggekeerd uit Jamaica en runt hij het nieuwe Summerhouse. Sully werkt aan zijn vaardigheden, wat een oorlog ontketent tussen Jamie’s team en dat van Dushane. Dushane stuurt zijn studenten naar het zomerhuis. Dushane stuurt zijn mannen Dris en Jaq om Jamie te volgen, waardoor ze Lizzie ontvoeren. Jamie en Dushane ontmoeten elkaar en proberen te onderhandelen maar het lukt niet, Jaq en Dris laten Lizzie gaan. Jamie vraagt om ten strijde te trekken tegen het Summerhouse team maar vertelt zijn team te wachten op het juiste moment, maar Layton heeft de overhand door Modie’s orders op te volgen om Sully te gaan vermoorden, Layton krijgt de informatie over zijn verblijfplaats van zijn vriendin die Jaq’s zus is. Jamie krijgt het voor elkaar dat een van zijn crew Layton verwondt door hem in de achterkant van de knie te schieten, waardoor Layton onbedoeld wordt gedood.

Jamie haalt zijn crew uit Summerhouse, ze koken een van de dealers en steken een ander dood. Dushane en Sully ontvoeren haar en nemen haar mee om voor haar te werken en Jamie erin te luizen, maar de dingen worden ingewikkeld als Modie ontsnapt uit de gevangenis met de hulp van zijn beste vriend Jermaine Newton.Voordat Lizzie wordt ontvoerd, vertelt Jamie haar over Modie en hoe hij de belangrijkste bedreiging is. Jamie zit met zijn broers en Abbie te eten en wordt onderbroken door Jermaine die hem vraagt bij hem te komen zitten. Met de hulp van Dris gaan ze Lizzie redden, maar ze falen in hun poging Dushane en Sully te doden. Modie wil teruggaan en de controle over het hele team overnemen, of Jamie dat nu leuk vindt of niet, maar Modie komt uiteindelijk om in een schietpartij met de politie.

Jamie slaagt er weer in Dushane en Sully te doden, maar Dris geeft Jamie de informatie, maar Dushane is nog slimmer dan Jamie. Jaq laat Ats, de beste vriend van zijn broertje Steffan, de drugs en wapens inpakken, waardoor Aaron, Steffan en Abbie kunnen worden gearresteerd, maar Jamie geeft zichzelf aan en gaat naar de gevangenis. Dushane bezoekt Jamie in de gevangenis en biedt aan Ats te derezzen met de videobewakingshack die Jamie had om zijn twee broers in de gaten te houden en, als Jamie vrijkomt, voor hem te werken.

Jamie’s dood tijdens seizoen 4 

.

Jamie wordt niet schuldig bevonden aan de beschuldigingen met betrekking tot de goederen die in de door Ats geplaatste groene tas zijn gevonden, nadat Douchane het bewijs aan zijn advocaat heeft overhandigd. Jamie wordt vrijgelaten en keert terug naar de ZT’s om opnieuw te verschijnen. Later ontmoeten Jaq en andere leden van Summerhouse Jamie en de ZT’s om hen een geschenk te overhandigen dat Dushane hen had gegeven en hen te feliciteren met hun terugkeer, wat het begin betekende van de vereniging van de ZT’s met Summerhouse.

Jamie keert terug naar huis om zijn broers te begroeten, maar hun relatie is gespannen na zijn afwezigheid. Jamie ontmoet Dushane die hem meedeelt dat hij een connectie heeft in Marokko en Spanje waar het nieuwe voedsel vandaan zal komen, waarop Jamie ermee instemt Jamie en de ZT’s met hem te laten samenwerken.

Jamie wordt door Dushane naar Marokko gestuurd om zaken te doen met zijn nieuwe leverancier. Daar plant hij in het geheim een verraad tegen Dushane.

Na het doden van Kit om zijn waarde te bewijzen aan Dushane, vindt er een kleine tijdsprong plaats en wordt Jamie gezien terwijl hij met zijn broers rotzooit.

Jamie wordt naar Marokko gestuurd om zaken te doen met de ZT’s.

Hij doet de deur open en denkt dat Tia hem een cadeau geeft voor de reparatie van de auto van de winkelbediende. Maar als hij de deur opent, schiet Sully hem twee keer in de borst. Op de grond kan Jamie alleen “nee” zeggen tegen Sully voordat hij weer in het hoofd wordt geschoten.

Onze producten geïnspireerd op de Top Boy-serie :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *