Footkorner Bivakmuts – de complete koopgids!

Voetkorner winkelgids

Voetkorner is een sportwinkel. Footkorner is gespecialiseerd in voetbal en basketbal en verkoopt ook de tenues en schoenen van Franse voetbalteams. Naast kleding biedt Footkorner ook voetballen en basketballen aan, evenals accessoires zoals scheenbeschermers, keepers, zwembroeken en sportschoenen. De winkel biedt ook producten voor vrouwen en kinderen, alsmede fiets- en handbaluitrusting. De producten van Footkorner zijn ook online verkrijgbaar op de website van het bedrijf. Footkorner is een Frans bedrijf dat in 1986 werd opgericht door Jean-Pierre Chassagne en Patrick Diboul. Het bedrijf is gevestigd in Parijs en heeft winkels in Frankrijk, Spanje en Italië. Footkorner is een Frans bedrijf dat in 1986 werd opgericht door Jean-Pierre Chassagne en Patrick Diboul. Het bedrijf is gevestigd in Parijs en heeft winkels in Frankrijk, Spanje en Italië. Footkorner is een van de grootste sportkledingwinkels in Frankrijk en een van de populairste merken in Europa.

De FK bivakmuts draagt de basiscodes!

De Fk-bivakmuts neemt de basis van urban fashion over met een technische touch die doet denken aan modellen van Nike en Adidas.

De Fk bivakmuts herziet de basis van urban fashion met een technische touch die doet denken aan modellen van
Nike en Adidas.

Op onze website hebben we geen Fk-modellen op voorraad, maar we hebben wel vergelijkbare collecties zoals de onderstaande:
 

.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *