Koopgids voor bivakmutsen van Cp Company

Cp company, het merk met het beroemde Mille Miglia-logo

De CP company bivakmuts koopgids CP Company is een Italiaans merk dat in 1975 werd opgericht door Massimo Osti. Het merk onderscheidt zich door zijn vernieuwende stijl, innovatieve materialen en een iconische jas, de bivakmuts. The CP Company balaclava De CP Company balaclava is een kledingstuk gemaakt door Massimo Osti. In het begin was de bivakmuts een eenvoudige winterjas met een capuchon. Tegenwoordig is de bivakmuts een compleet kledingstuk met capuchon, zakken en ritsen. De bivakmuts van de firma CP is een modeartikel geworden. Het is gedragen door vele sporters, zoals voetballer Thierry Henry en basketballer Tony Parker. De CP bivakmuts, een kledingstuk dat de tand des tijds heeft doorstaan De CP bivakmuts is een kledingstuk dat er in vele uitvoeringen is. De CP-balaclava is verkrijgbaar als jas, gilet of eenvoudig vest. Een kledingstuk dat steeds opnieuw en in alle seizoenen kan worden gedragen. De bivakmuts van CP is een modeartikel dat lang meegaat. Daarom is het heel gewoon om oude CP bivakmutsen te vinden. Er zijn ook veel sites die vintage CP bivakmutsen online verkopen.

De CP bivakmuts koopgids

De CP bivakmuts is een accessoire dat vooral gericht is op liefhebbers van urban fashion, maar vooral op degenen die zich willen beschermen tegen de kou. Deze beschermende top, die als een hoed wordt gedragen, bestaat in feite uit twee delen: een bedekking voor de neus en een voor de oren. Het is meestal gemaakt van wol en beide delen zijn aan de binnenkant gevoerd met tricot. De CP-balaclava kan onder een jas of een parka worden gedragen en u kunt de kleur en stijl kiezen die het beste bij u past. Bovendien zijn de oorkappen en oorwarmers afneembaar. Dit is een steeds populairder wordend modeaccessoire voor mannen.

Wij hebben geen mutsen van het merk Cp in onze winkel, als u een van dezelfde stijl wilt kopen, ga dan naar de twee onderstaande collecties:
 

Of voor motorliefhebbers:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *